slide 1
 
slide 4

Odlomci umova - gost: Petar Špadijer ''Kako preživjeti učionicu?''

Petar Spadijer
Društveni centar je u okviru programa ''Odlomci umova'' ugostio profesora Petra Špadijera, koji je govorio o svojem iskustvu u profesorskoj struci, položaju profesora i načinima ''snalaženja'' u učionicama.
 
Predavanje se održalo u četvrtak 23.07.2015. godine, a profesor je predavanje nazvao ''Kako preživjeti učionicu''. Profesor je upoznao posjetioce kako izgleda profesija prosvetnog radnika, koje su to lijepe i manje lijepe osobine ovog poziva, kako predvati, ocjenjivati, uspostaviti odnos prema učenicima, kako dobiti njihovo povjerenje.
 
Domaćini su se potrudili da veče bude odlično organizovano, da protekne u prijatnoj atmosferi, a puna sala mladih i u dijalogu vrlo aktivnih ljudi je nagrada sama po sebi – kako meni tako i organizatorima. Sve pohvale dragim drugarima iz Aktivne zone, uz nadu za neki novi susret.'' kazao je profesor.
 
Aktivna zona nastavlja sa programom i već sljedećeg četvrtka sa početkom u 20h, ugostiće reditelja Gojka Berkuljana, a tema tema predavanja je: ''Kinematografija i crnogorsko društvo''.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Časopis: Recept za aktivizam

banner recepet za aktivizam broj 003

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.