slide 1

Aktivna zona objavila Godišnji izvještaj o radu za 2015. godinu

Autor Administrator. Posted in Aktuelnosti u NVO sektoru

godisnji izvjestaj 2015
Aktivna zona je na četvrtom redovnom godišnjem zasijedanju skupštine organizacije usvojila nekoliko bitnih unutrašnjih regulativa, a među njima i godišnji izvještaj o radu organizacije u 2015. godini.

Članovi/ce organizacije su na sjednici skupštine organizovanoj 26.02.2016.godine usvojili godišnji izvještaj o radu organizacije u 2015.godini, kao i plan rada za 2016.godinu. Na sjednici je usvojen i strateški plan organizacije kojim se određuju strateški prioriteti u četvorogodišnjem periodu 2016-2020. Naime, Aktivna zona je odreditila četiri strateška prioriteta koja se odnose na poboljšanje saradnje lokalne samouprave sa organizacijama civilnog društva, održivost Društvenog centra, stalni izvor finansiranja Fondacije mladih i promocija/afirmacija građanskog aktivizma putem programa ''Recept za aktivizam''.

Na sjednici su reizabrani članovi/ce Upravnog odbora, a odlučeno je da sadašnii izvršni direktor, Miloš Marković, tu funkciju vrši i u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Na sljedećem lnku možete pronaći godišnji izvještaj o radu organizacije >>> LINK.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Časopis: Recept za aktivizam

banner recepet za aktivizam broj 003

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.