slide 1
 
slide 3

Najava: Izrada Godišnjeg plana akcije za mlade Prijestonice Cetinje

Autor Administrator. Posted in Aktuelnosti

godisnji plan akcije 15
U okviru projekta ’’Regula(k)tiva’’ koji se realizuje uz podršku Fonda za aktivno građanstvo, u okviru programa ’’De facto jednaki’’, uz finansijsku podršku Evropske unije, posredstvom Delegacije EU u Crnoj Gori, Aktivna zona poziva sve zainteresovane građane/ke da se pridruže timu koji će biti zadužen za izradu Godišnjeg plana akcije za mlade za 2015. godinu, razvoj i praćenje plana u toku 2015. godine.
 
Tim za praćenje implementacije i razvoj Lokalnog plana akcije za mlade će predstavljati  neformalnu grupu građana/ki sa iskustvom u radu sa mladima, za mlade i u omladinskim organizacijama ili organizacijama koje se bave omladinskom politikom na teritoriji Prijestonice Cetinje.
 
Tim će ujedno biti i radna grupa za izradu Godišnjeg plana akcije za mlade za 2015.godinu, čija će izrada početi u novembru mjesecu. Kako izrada pomenutog plana predstavlja dio niskobudžetnog projekta, očekuje se volonterski doprinos svih uključenih u radu Tima. U toku novembra, za članove Tima će biti organizovan i kratak seminar sa radionicama oprocesu izrade javnih politika.

Godišnji plan akcije za mlade će biti dio strategije Lokalnog plana akcije za mlade Prijestonice Cetinje, i kao takav biće predstavljen i usvojen u lokalnom Parlamentu.
Sve dodatne informacije o pozivu možete dobiti putem našeg email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili putem telefona: +382 41 241 219.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Časopis: Recept za aktivizam

banner recepet za aktivizam broj 003

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.