slide 1
 
slide 4

Crnogorski ženski lobi: Radionica u Društvenom centru

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

DC crnogorski zenski lobi
Crnogorski ženski lobi
će u saradnji sa Aktivnom zonom i NVO ''Stela'' sa Cetinja organizovati radionicu za roditelje o uzročno posljedičnim vezama između porodičnog nasilja, upotrebe narkotika i prostitucije. Radionica će se održati u prostorijama Društvenog centra, 30.08.2015.godine, u periodu od 11h do 13h.
 
Radionica se organizuje u okviru projekta Crnogorskog ženskog lobija pod nazivom ''Roditelji i vaše dijete može biti u riziku''. Cilj projekta je da ukaže roditeljima na važnost prevencije s njihove strane i neophodnost informisanja i pomoći djeci i mladima ukoliko dođu u kontakt sa drogom ili je konzumiraju, ili alkohol, te uđu u svijet prostitucije.
 
Radionicu će voditi: Aida Petrović - izvrša direktorica Crnogorskoh ženskog lobija i aktivistkinja organizacije Valentina Vlahović.
 
Vrlo je važno da se roditelji informišu o mogućim problemima svoje djece i prevetivno djeluju prije mogućeg nastanka problema, te je poželjno prisustvo svih zainteresovanih roditelja koji će na radionici dobiti vrlo konkretne informacije o načinima rješavanja problema i kada oni nastanu.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.