slide 1
 
slide 4

Poziv za učešće na obuci za omladinske aktiviste/kinje ,,Vidljivost omladinskog aktivizma u medijima''

mladi i mediji najava copy
Aktivna zona
je započela realizaciju projekta ,,Mladi i mediji'' kojim želi uticati na način izvještavanja medija o omladinskom aktivizmu u Crnoj Gori, kao i na poboljšanje komunikacije omladinskih aktivista/kinja sa medijima. Ciljne grupe projekta su: mladi studenti novinarstva i vizuelnih umjestnosti, koordinatori omladinskih klubova/centara, volonterskih klubova, kao i omladinskih organizacija i mediji.
 
Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da budete učesnici obuke za mlade aktiviste/kinje koji vode omladinske klubove/centre, volonterske klubove, savjete mladih i omladinske NVO, a o načinima komunikacije sa medijima - (pripremanje obavještenja za javnost, uspostavljanje kontakta sa medijima i saradnja, kao i promocija inicijativa putem društvenih mreža i drugih inovativnih kanala)
 
Na obuci će učestvovati po najviše dva predstavnika/ce omladinskih klubova/centara, volonterskih klubova, savjeta mladih, omladinskih organizacija, a obuka će trajati jedan dan.
 
Kako bi se obezbijedila dostupnost našeg programa većem broju omladinskih aktivista/kinja, prvu obuku ćemo organizovati u Budvi (16.07.2017.godine) za sljedeće gradove: Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Cetinje, Bar i Ulcinj. Druga obuka će se organizovati u Podgorici (19.07.2017.godine) za gradove centralne i sjeverne Crne Gore.
 
Za sve učesnike/ce je obezbijeđeno osvježenje, ručak, kao i refundacija putnih troškova.
 
Prijava za učešće na obukama se vrši putem online formulara: https://goo.gl/MjxU12 
Rok za prijavu za učešće na obuci je: subota, 15.07.2017.godine
 
Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona: 067 234 569.
 
Projekat ,,Mladi i mediji'' realizuje Aktivna zona, uz finansijsku podršku Ministarstva sporta Crne Gore.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Časopis: Recept za aktivizam

banner recepet za aktivizam broj 003

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.