slide 1
 
slide 4

fAKT: Poziv za organizacije mladih i neformalne grupe

on . Posted in Konkursi OGD

konkurs za mlade fakt
Otvoren je konkurs za organizacije mladih i neformalne grupe mladih programa MLADI LIDERI = AKTIVNI GRAĐANI koji Fond za aktivno građanstvo – fAKT realizuje uz podršku Američke ambasade (Democracy Commission Small Grants Program) i u saradnji sa Upravom za mlade i sport Crne Gore.
 
Ovim programom se želi unaprijediti kapacitet mladih da aktivno, efikasno i odgovorno učestvuju u životu i razvoju zajednice, i pružiti podrška njihovim inicijativama koje su usmjerene na realizaciju lokalnih omladinskih politika/lokalnih planova akcije za mlade (LPAM).
 
Programom je predviđena obuka na temu planiranja lokalne akcije i upravljanja projektom, finansijska podrška za najmanje 5 projekata/organizacija (do 2.500€ po projektu), tehnička i mentorska podrška, kao i jednodnevni forum mladih na kome će široj javnosti i donosiocima odluka biti predstavljeni podržani projekti.
 
Rok za prijem aplikacija je 05. oktobar 2015 (do 16:00h).
 
Posebno ohrabrujemo mlade da kandiduju nacrte projekata koji se odnose na sljedeće oblasti LPAM-a: učešće mladih u društvu, obrazovanje, slobodno vrijeme, kultura, zapošljavanje mladih i zdravlje mladih.
 
Za informacije se možete obratiti i osoblju kancelarije.
Prijave slati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Formulari (za download)

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Časopis: Recept za aktivizam

banner recepet za aktivizam broj 003

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.