slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

NAJAVA: Prvi Forum ''Zajedno smo aktivniji''

on . Posted in Aktuelnosti

forum zajedno smo aktivniji
Aktivna zona
će 01.12.2014. godine, sa početkom u 10:30h u hotelu ''Monte Rosa'', na Ivanovim koritima, organizovati Forum ''Zajedno smo aktivniji“, u okviru projekta ''REGULA(K)TIVA''.
 
Aktivna zona je za realizaciju projekta ''REGULA(K)TIVA'' dobila podršku u okviru programa  ''De Facto Equal'' koji realizuje Fond za aktivno građanstvo, uz finansijsku podršku Evropske unije, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.
 
Forum se organizuje u cilju povezivanja i zajedničkog djelovanja pojedinaca i institucija povodom poboljšanja položaja mladih u našem gradu. Na Forumu će biti predstavljen pred-nacrt Godišnjeg plana akcije za mlade Prijestinice Cetinje za 2015. godinu.
 
Omladinska politika je vrlo bitan segment naše organizacije, budući da skoro cijelo članstvo organizacije pripada grupaciji mladih od 15 do 29 godina. S toga, Aktivna zona se odlučila za osmišljavanje projekta kojim bi se zagovarala implementacija već postojeće strategije za razvoj omladinske politike – Lokalni plan akcije za mlade Prijestonice Cetinje, čime bi se uticalo na stvaranje boljih rješenja za probleme mladih i omladinsku politiku grada uopšteno.
 
Pomenuti strateški dokument za razvoj omladinske politike u našem gradu je predviđao preduzimanje konkretnih koraka u poboljšanju statusa i učešća mladih  životu društva. Aktivna zona je sprovela detaljno istraživanje o trenutnom stanju implementacije tog dokumenta, kako bi u periodu koji slijedi, radila na iznalaženju rješenja za njegovu konkretniju implementaciju.
 
Ovom prilikom pozivamo sve mlade, predstavnike institucija i nevladine organizacije da nam se pridruže u inicijativi i podrže izradu i implementaciju godišnjeg plana za razvoj omladinske politike u našem gradu
 
Ukoliko znate što mladima Cetinja treba, pridružite nam se u stvaranju planova za razvoj omladinske politike u 2015.godini! Za učešće na Forumu se možete prijaviti putem našeg e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. (sa sljedećim informacijama: ime i prezime, e-mail, broj telefona, škola/fakultet). Prijave možete slati najkasnije do 28.11.2014.godine do 17h. ‪#‎regulaktiva‬ ‪#‎mladi‬ ‪#‎cetinje‬

E

O NAMA

Aktivna zona u zajednici.

Detaljnije

f

TIM AKTIVNE ZONE

Ko smo mi.

Detaljnije

6

GODIŠNJI IZVJEŠTAJI

Godišnji narativni i finansijski izvještaji o radu organizacije

Detaljnije

K

OSTALI DOKUMENTI

Statut organizacije, godišnje prijave poreza i doprinosa i dr.

Detaljnije

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.