slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Izložba karikatura ''Crna Gora i NATO'' i diskusija u Društvenom centru

on . Posted in Aktuelnosti u Društvenom centru

drustveni centar
Centar za demokratsku tranziciju (CDT)
je u petak (21.11.2014.godine) organizovao NATO info dan na Cetinju i kroz nekoliko zanimljivih događaja razgovarao sa građanima o evroatlantskom procesu.

U Njegoševoj ulici je organizovan info punk na kojem su se Cetinjani mogli informisati o zaključcima sa NATO samita u Velsu, o obavezama naše zemlje tokom 2015. godine, kao i ostalim aktivnostima koje sprovodi Info centar CDT-a.

Nakon toga, organizovana je izložba "Crna Gora i NATO" na kojoj će posjetioci Društvenog centra moći da pogledaju karikature Davora Golubovića i Radoja Rakočevića. Izložba karikatura u Društvenom centru će trajati do utorka (25.11.2014. godine).

Karikaturama nijesu predstavljeni stavovi CDT-a već različiti stavovi autora. Oni su izdvojili neke od najglasnijih podržavalaca i protivnika učlanjenja Crne Gore u NATO, ali i teme i poruke koje su prepoznali kao dominantne u javnosti.
 
U Društvenom centru će u ponedjeljak, 24.11.2014.godine u 17h, organizovati i mini diskusija o NATO integracijama, pod nazivom ''NATO iz perspektive političkih partija''. Gost Društvenog centra na ovoj diskusiji će biti Marija Martinović, Sekretarka za vanjske poslove, EU i NATO integracije u Pozitivnoj CG.
 
Dobrodošli.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.