slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Najava: Klub mladih hemičara organizuje projekciju dokumentarnog filma u DC-u

on . Posted in Aktuelnosti u Društvenom centru

KMH dok.film
Klub mladih hemičara cetinjske Gimnazije
organizuje projekciju dokumentarnog filma ''Six degrees could change the world'' - ''Šest stepeni može promijeniti svijet'', u Društvenom centru, 04. decembar 2014.godine sa početkom u 17h.
 
Klub mladih hemičara čine učenici JU Gimnazija, koji je počeo sa radom 2011. godine. Klub je osnovan na inicijativu učenika, a koordinatorka Kluba je profesorica hemije, Dejana Dizdar.
 
Klub organizuje redovne vannastavne aktivnosti poput: radionice kreativnih eksperimenata, projekcije dokumentarnih filmova na različite teme i niz predavanja u cilju razbijanja predrasuda prema hemiji i njenoj važnosti u svakodnevnom životu. Klub trenutno broji preko 30 članova, a na njihovu inicijativu će se i organizovati pomenuta projekcija.
 
Dok se obim gasova staklene bašte povećava svake godine, naučnici upozoravaju da bi prosječna globalna temperatura mogla narasti čak 6 °C u sljedećem vijeku, što bi drastično promijenilo svijet kakav poznajemo. U ovom se dokumentarcu britanski autor Marku Lynasu i stručnjaci za klimu nam pokazuju kako bi promjena od 1 °C uticala na svijet kakav poznajemo.
 
Projekcija dokumentarnog filma
Gdje: Društveni centar, Ulica Nikole Lekića broj 4.
Kada: 04. decembar 2014. godine, 17h

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.