slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Na Dvorskom trgu predstavljena Inicijativa za društveni centar

on . Posted in Aktuelnosti u Društvenom centru

inicijativa za dc
Aktivisti Aktivne Zone su danas na Dvorskom trgu promovisali ideju pokretanja Inicijative za društveni centar u Prijestonici Cetinje.
 
Aktivisti Aktivne Zone su prolaznike i posjetioce info-pulta upoznali sa planiranim aktivnostima Aktivne Zone, kao i sa razlozima pokretanja pomenute inicijative.
Na info-pultu se mogao naći promotivni flyer, prijavni formular za učlanjenje u Aktivnu Zonu i ANKETA. Anketiranje se sprovodi zbog određivanja potrebnosti društvenog centra u našem gradu, kao i zbog upoznavanja sa tačnim procentom građana koji bi podržali inicijativu. Naime, jedno od pitanja je bilo: ''Na koji način bi se pružili pomoć inicijatoru?'', a ponuđeni odgovori su: Potpisivanje peticije, pisanje pisma podrške ili učlanjenje u Aktivnu Zonu.
 
Do današnjeg dana od početka sprovođenja ankete (četvrtak 08.11.2012.), ispitano je preko 500 građana našeg grada, a po rezultatima, do sad obrađenih anketnih listića, građani u velikom procentu podržavaju stvaranje centra ovog tipa i pomoć bi pružili potpisivanjem peticije.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.