slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

AZ i Društveni centar: Poziv na čitanje

on . Posted in Aktuelnosti u Društvenom centru

KLUB ČITALACA logo
Aktivna zona i Društveni centar pozivaju sve zainteresovane da se pridruže novom klubu čitalaca u našem gradu.
 
Društveni centar je prostor namijenjen organizovanju raznih kulturno-informativnih i edukativnih događaja i prvi je takve vrste na Cetinju, a pored već poznatih programa kao što su: Odlomci umova, Interakcija-otvoreno za diskusiju, Movie night, Veče društvenih igara, ovog mjeseca počeće sa radom i Klub čitalaca.
 
Analiziranjem raznih žanrova i razmjenom individualnih iskustava čitalaca uticaćemo na jačanje samopouzdanja polaznika, te istovremeno praktikovati otvorenost za druge percepcije. Mogućnost kontaka sa iskusnijim umjetnicima otvara članovima/cama nove horizonte za kreativno djelovanje. Učesnici će kroz projekat biti motivisani da budu kreativni i da aktivno učestvuju u društvenim procesima.
 
Poziv je otvoren do 19.11.2015.godine, a broj članova/ca je ograničen na 15. Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. *(Poslati: ime i prezime, e-mail, broj telefona i kratko motivaciono pismo)
 
Prvi sastanak organizujemo u petak, 20.11.2015.godine, sa početkom u 19h, u prostorijama Društvenog centra u Ulici Nikole Leikća broj: 4.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.