slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 5

Održana prva obuka ,,Vidljivost omladinskog aktivizma u medijima''

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

mladi i mediji budva
Organizovanje obuke na temu „Vidljivost omladinskog aktivizma u medijima'' počela je realizacija projekta „Mladi i mediji“ koji nevladina organizacija Aktivna zona sa Cetinja sprovodi uz pomoć Ministarstva sporta Crne Gore.
 
Obuka, koja je održana u Omladinskom klubu u Budvi, bila je namijenjena koordinatorima omladinskih centara i klubova iz Prijestonice i primorskih opština, dok će za omladinske organizacije iz centralnog i sjevernog dijela naše zemlje trening biti organizovan u Podgorici 19. jula 2017.godine.

Trening u Budvi vodile su novinarka Dubravka Raičević i savjetnica za digitalni marketing Jovana Čelebić koje su učesnicima ukazale na najbolje načine komunikacije sa medijima kao i na važnost promocije rada organizacija u medijima i na društvenim mrežama.

Kroz  projekat ,,Mladi i mediji'' NVO Aktiva zona želi uticati na način izvještavanja medija o omladinskom aktivizmu u Crnoj Gori, kao i na poboljšanje komunikacije omladinskih aktivista/kinja sa medijima. Ciljne grupe projekta su: mladi studenti novinarstva i vizuelnih umjestnosti, koordinatori omladinskih klubova/centara, volonterskih klubova, kao i omladinskih organizacija i mediji.

NVO Aktivna zona želi da istakne odličnu saradnju sa Kancelarijom za mlade opštine Budva koja je omogućila da prvi trening u okviru projekta bude  održan u novoformiranom Omladinskom klubu u Budvi.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.