slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Najava - Prvi gost diskusija #ZboriNakonIzbora: Danilo Mrvaljević

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

ZBORI NAKON IZBORA FB NAJAVA1 copy
U novembru prethodne godine, organizovali smo diskusije ,,Znam koga biram'', a uoči lokalnih izbora u prijestonici Cetinje.

Inspirisani interesovanjem građana da prisustvuju i učestvuju u diskusijama, odlučili smo da nastavimo sa organizovanjem sličnih događaja, koji imaju za cilj da informišu građane o temama značajnim za razvoj našeg grada. Obzirom da brojna istraživanja pokazuju da se učešće građana u procesima donošenja odluka završava danom izbora, naša ideja je da pokrenemo diskusiju o različitim temama,  kako bismo promijenili takvu praksu.

Odlučili smo da sljedeću seriju diskusija nazovemo ,,Zbori nakon izbora'', čiji naziv simbolično prikazuje cilj ovih događaja, pa smo u skladu sa tim promijenili i koncept. Naime, pomenute diskusije će se organizovati u Društvenom centru i biti javno dostupne putem naših naloga na društvenim mrežama.

Na prvoj diskusiji, govoriće se o primjeni Zakona o Prijestonici Cetinje, radu lokalnih javnih ustanova i preduzeća, te radu lokalnog parlamenta, odnosno bojkotu opozicije. O ovim temama ćemo razgovarati sa gospodinom Danilom Mrvaljevićem iz Demokratske Crne Gore, odbornikom u lokalnom parlamentu prijestonice Cetinje. Svi prisutni građani će imati priliku da postave pitanja i aktivno učestvuju u diskusiji.

Pomenuta diskusija će se organizovati u ponedjeljak, 02.07.2018. godine, u 18 časova, u prostorijama Društvenog centra, u Ulici Nikole Lekića broj 4.

Ukoliko biste željeli da prisustvujete diskusijima, a zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je da nas o tome obavijestite putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do subote, 30.06.2018. godine.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.