slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Aktivna zona sprovodi "Istraživanje o odgovornom vlasništvu i problemu pasa lutalica u prijestonici Cetinje"

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

moj pas logotip SAJT
Pred Vama se nalazi anketni list koji smo pripremili u cilju sprovođenja ,,Istraživanja o odgovornom vlasništvu i problemu pasa lutalica u Prijestonici Cetinje'', koje sprovodimo u okviru projekta „Moj pas - Moja odgovornost“, uz finansijsku podršku Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, odnosno Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove.
 
Cilj ovog istraživanja je da se dobiju informacije o nivou poznavanja pojma „odgovorno vlasništvo“ kod građana/ki Cetinja, kao i viđenje problema pasa lutalica u našem gradu. Rezultati istraživanja će nam pomoći u utvrđivanju nivoa poznavanja pravila odgovornog vlasništva, odnosno držanja kućnih ljubimaca na Cetinju, kao i u akcentiranju problema pasa lutalica u gradu, sa utvrđivanjem odgovornosti i spremnosti lokalne zajednice da riješi pomenuti problem.
 
Projekat „Moj pas - Moja odgovornost“ realizuje Aktivna zona, sa ciljem podizanja nivoa informisanosti građana/ki Cetinje o odgovornom vlasništvu, te zagovaranja konkretnih rješenja za rješavanje problema pasa lutalica na Cetinju.
 
Unaprijed se zahvaljujemo na datim odgovorima, a u cilju dobijanja što konkretnije slike trenutnog stanja u pomenutoj oblasti, pozivamo Vas da ovo istraživanje proslijedite Vašim prijateljima, kolegama i poznanicima.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.