slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Aktivna zona: Objavljen KONKURS ,,Moj pas - Moja odgovornost''

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

Konkurs objava za sajt
Aktivna zona
je objavila KONKURS za osnovce i srednjoškolce cetinjskih škola, u okviru projekta ,,Moj pas - moja odgovornost’’, koji sprovodi uz podršku Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove. Cilj ovog konkursa je da animira mlade sugrađane/ke da razmisle o čovjekovom najboljem prijatelju, šta to znači biti odgovoran vlasnik/ca, zašto volimo pse, koliko nam znače i kako možemo riješiti problem pasa lutalica u gradu.
 
USLOVI:
Konkurs je otvoren za osnovce i srednjoškolce sa Cetinja, a svi zainteresovani učenici/e mogu učestvovati tako što će odgovoriti na sljedeća pitanja:
- Šta je odgovorno vlasništvo?
- Zašto volimo pse?
- Šta nam psi znače u životu i šta možemo da naučimo od njih?
- Kako riješiti problem pasa lutalica u gradu?
 
Osnovci i srednjoškolci su slobodni da izaberu način na koji će se izraziti, a to može biti likovni rad, esej, pjesma, video, fotografija, animacija, vizual ili neka slična forma. Uz rad je potrebno dostaviti ime, prezime, razred i školu, kao i kontakt podatke (broj telefona).
 
NAČIN PRIJAVE:
Imajući u vidu trenutnu situaciju, svi radovi se šalju isključivo putem e-maila na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do 29. maja 2020. godine do 23:59h. U nazivu maila (Subject) je potrebno napisati: Prijava na konkurs – Moj pas, moja odgovornost. Za transfer veće količine podataka (preko 25MB), mogu se koristiti aplikacije kao što su WeTransfer ili Google Drive.
 
NAGRADE:
Nakon isteka roka, petočlana komisija će odabrati tri najbolja rada osnovaca i tri najbolja rada srednjoškolaca. Nagrada za osnovce (za sva tri mjesta) su bicikla, dok je za srednjoškolce prva nagrada digitalni foto aparat, druga nagrada je mobilni telefon, a treća pametni sat (smart watch).
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.