slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Aktivna zona: Javni poziv za angažovanje tri predavača

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

RELOAD javni poziv za predavače
Nevladina organizacija AKTIVNA ZONA
sprovodi projekat “Znanje i vještine za preduzetničke potencijale mladih” u okviru programa ReLOaD2. Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD2, finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP. U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera.
 
Opšti cilj projekta je povećati nivo zaposlenosti mladih u prijestonici Cetinje, sa posebnim akcentom na omogućavanje uslova za ostamostaljivanje, ekonomsku nezavisnost i stabilnost, kroz sistemsku podršku lokalne zajednice.
 
U okviru pomenutog projekta neophodno je angažovanje tri predavača/trenera za realizaciju Specijalizovanih tromjesečnih obuka za mlade sa Cetinja. Ova projektna aktivnosrt podrazumijeva organizaciju specijalizovanih obuka, odnosno tri kursa za mlade od 15 do 35 godina, u sljedećim oblastima: dizajn (adobe programi), kodiranje (izrada veb stranica) i social media marketing. Desk istraživanjem i organizacijom fokusiranih konsultacija sa mladima, došli smo do podataka da su mladim ljudima na Cetinju najneophodnije obuke upravo u navedenim oblastima koje su sastavni dio sve više digitalizovanijeg svijeta. Ove obuke imaju za cilj da pruže konkretne informacije, znanja i vještine mladim učesnicima/cama, za pokretanje sopstvenog biznisa ili zaposlenje u mnogobronim agencijama koje pružaju usluge u ovoj oblasti.
 
Ovim putem javni poziv za dostavljanje ponude na osnovu Tehničke specifikacije/ projektnog zadatka koji se nalazi u prilogu.
 
Ponudu je neophodno dostaviti u bruto iznosu (sa uključenim porezima i doprinosima).
 
Uz ponudu je neophodno dostaviti i biografiju/CV.
 
Rok za dostavljanje ponude je 30.09.2022. u 12h na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. uz napomenu: PONUDA – PREDAVAČ/TRENER ZA SPECIJALIZOVANE OBUKE ZA MLADE

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.