slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

JU Dnevni Centar ustupio kancelarijski prostor za rad dva udruženja

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

dnevni centar zgrada
JU Dnevni centar
je sa Udruženjem paraplegičara Cetinje i Udruženjem lica sa tjelesnim invaliditetom Crne Gore potpisao ugovor kojim se predviđa ustupanje kancelarijskog prostora, u blizini Dnevnog centra, za njihov dalji nesmetan rad u oblasti zaštite i promocije prava osoba sa invaliditetom.
 
Kako stoji u obavještenju, Ugovor je potpisan 06. 04. 2015. godine, a on podrazumijeva besplatno korištenje kancelarijskog prostora,  pomoćnog objekta  JU Dnevnog centra, a za rad Udruženja paraplegičara Cetinja i Udruženja lica sa tjelesnim invaliditetom Crne Gore, koji je u potpunosti prilagođen licima otežanog kratanja.
 
Udruženje paraplegičara je nedavno započeo drugu fazu realizacije  projekta ,,Kreativnnošću do posla’’, odobrenim od Komisije Vlade Crne Gore za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2014 godinu, koji podrazumijeva obuku za grafički dizajna. Predavač ove obuke je Petar Kovačević, Art Director u agenciji AMC Communications. Kurs se održava u novim kancelarijama.
 
Pored do sad prijavljenih: Nade Vuković i Dejana Tmušića, polaznici kursa su i novi  mladi članovi Udruženja, Nikoleta Pravilović, Ivana Janković i Lidija Borilović. Uvjereni smo da će svojom energijom, mladošću dati puni doprinos, na  krieiranju novih ideja i realizaciji  planova i programa  našeg Udruženja, piše u saopštenju Udruženja paraplegičara Cetinje.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.