slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

GKC otpočinje projekat ''ARR let's get up''

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

gkc logo
Projekat „ Arr let’s get up“ uskoro će biti realizovan na Cetinju, od strane NVO Građanski kreativni centar sa Cetinja (GKC) uz finansijsku podršku Ambasade SAD-a u Crnoj Gori, a u saradnji sa Američkom čitaonicom.
 
Projekat je prvenstveno namijenjen mladima, a aktivnosti će se odvijati u Američkoj čitaonici na Cetinju.
 
Projekat će trajati do juna, a u toku projekta mladi će imati priliku da steknu znanja koja će im koristiti da utiču pozitivno na svoje okruženje i da sebe usavrše. Oni će moći da steknu znanje iz oblasti koja su bitna za njihov razvoj ličnosti: odgovornost, timski rad, kako da pokrenu sami inicijativu, kako da organizuju događaj, kako da rade na povećanju svog samopouzdanja - saopšteno je iz GKC.
 
Učesnici na projektu će biti volonteri Američke čitaonice. Takođe, biće organizovane radionice na temu građanskog obrazovanja, a jedan mjesec će biti posvećen temi „Nauka iz drugog ugla“. Znanja iz hemije učesnici na projektu će iskoristiti praktično i naučiće da prave meleme za usne i mirišljave svijeće.  Na kraju će biti organizovan set radionica na temu motivacjonih govora koji su još uvijek novina kod nas, ali mladi kroz njih stiču određenu dozu samopouzdanja i samopoštovanja.
 
Izvor: www.cetinjskilist.com

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.