slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Okrugli sto: ''Pristupačnost fizičke sredine za lica sa invaliditetom''

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

cetinje
Udruženje paraplegičara Cetinje
, i Udruženje lica sa tjelesnim invaliditetom Crne Gore, organizuje OKRUGLI STO na temu ''Pristupačnost fizičke sredine za lica sa invaliditetom''. Okrugli sto se organizuje u okviru projekta ,,MOJE PRAVO-PRAVO NA SLOBODNO KRETANJE’’.

Na okruglom stolu biće predstavljen: ,,Informator o (ne)prilagođenim objektima u Prijestonici'' kao i predlog odluke o izradi  ,,Akcionog plana za prilagođavanje prioritetnih objekata u javnoj upotrebi za pristup i  kretanje licasmanjenepokretljivosti i lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje’’.
 
Na okruglom stolu će govoriti: Petar Đukanović - koordinator programa Centra za građansko obrazovanje; Nada Vuković -Program menadžer Udruženja paraplegičara Cetinja; Nataša Borović - Predsjednica Udruženja paraplegičara Crne Gore; Andrija Marićević - Predsjednik Udruženja lica sa tjelesnim invaliditetom Crne Gore; i Dejan Tmušić - Predsjednik Udruženja paraplegičara Cetinje.
 
Okrugli sto će se organizovati u Subotu, 01.11.2014.godine, sa početkom u 11h, u Hotelu ,,Grand''.
 
Realizaciju projekta finansira Evropska unija posredstvom Centra za građansko obrazovanje (CGO) i Građanskih inicijativa (GI).

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.