slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Udruženje paraplegičara Cetinje: Obuka za OSI - aktivna mjera zapošljavanja

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

udruzenje paraplegicara obuka za OSI
Udruženja paraplegičara Cetinje
pokrenulo projekat ,,Obuka za operatera štampanje i izdavalaštvo-osnovni principi grafičkog dizajna Prepress’’.
 
Projekat se realizuje u sklopu programa: ZNANJE PLUS ZAPOŠLJAVANJE=INTEGRACIJA, podržanog od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, a u okviru grant šeme predviđene za finasiranje projekata profesionalne rehabilitacije, aktivnih mjera zapošljavanja kao i zapošljavanja lica sa invaliditetom. Udruženje će realizovati aktivnost: ,,Obuku za operatera štampanje i izdavalaštvo-osnovni principi grafičkog dizajna Prepress’’, koju sprovodi: ,,OPUS3 -AMC Communications’’ iz Podgorice, partner na projektu, stoji u obavještenju udruženja.
 
Obuka podrazumijeva učenje terijskog dijela iz dizajna štampanog i promotivnog materijala. Takođe u sklopu obuke polaznici će jednom dnevno biti polaznici praktičnog kursa za praktični rad u štampariji OPUS 3-u Podgorici u cilju što bolje pripreme za praktični rad. U pripremnoj fazi Udruženje je obezbijedilo optimalnu tehničku podršku polaznicima obuke i to sa savremenim kompjuterima, instaliranim programima za rad u dizajnu, kancelarijskim namještajem.
 
Nakon završene obuke i dodjele sertifikata od Štamparije OPUS 3, polaznici obuke će nastaviti praktičan rad po ugovoru o radu u trajanju od 6 mjeseci u štamparijama OPUS 3 i OBOD Cetinje.
 
Posebno želimo pohvaliti veliku motivisanost i entuzijazam polaznika na sticanju znanja, kako bi što spremnije dočekali početak praktičnog rada, obzirom da će to biti njihov prvi potpisani ugovor o radu, kažu iz udruženja.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.