slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

NVOINFO.me: Poziv organizacijama za dostavljanje informacija

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

nvoinfo.me
Kancelarija za saradnju s nevladinim organizacijama i tim EU projekta ''Tehnička podrška razvoju institucionalnih mehanizama saradnje Vlade u NVO u Crnoj Gori'' pripremaju web bazu NVOinfo sa ciljem prikupljanja podataka o nevladinim organizacijama u Crnoj Gori i promovisanja njihovog rada i postignuća, kao i unaprjeđenja komunikacije državnih organa i NVO.

Polazeći od svoje uloge kao informaciono-koordinaciono-komunikativnog kanala za podsticanje i unaprjeđenje međusektorske saradnje i razvoja nevladinih organizacija, Kancelarija sa timom pomenutog projekta, saglasno ranijoj inicijativi NVO, a po ugledu na slične baze u Hrvatskoj i Srbiji (www.udruge.hr , www.ocdoskop.rs), nastoji da kreiranjem baze omogući uvid u aktivnosti NVO i tako doprinijese boljoj percepciji i razumijevanju njihove uloge i značaja od strane najšire javnosti Crne Gore.

Planirano je da NVOinfo baza sadrži podatke i informacije koje bi omogućile lakši kontakt sa NVO i prezentovale kapacitete i aktivnosti nevladinih organizacija, kao što su: kontakt informacije, statuti, ciljne grupe, projekti, publikacije, izvještaji, broj članova, broj zaposlenih, broj volontera, članstvo u mrežama i dr. Unošenje i ažuriranje podataka, biće odogovornost nevladine organizacije, koja će, za tu svrhu, dobiti  korisnički nalog i lozinku, te koristiti NVOinfo bazu u mjeri kojoj želi podijeliti relevantne podatke.

U skladu sa navedenim, pozivamo nevladine organizacije koje su zainteresovane da budu predstavljene u bazi, da za početak ispune online formular sa dodatnim kontakt informacijama putem https://goo.gl/aNES3u do 10. februara 2017. godine.

Baza će biti korisna i za lakše nalaženje potencijalnih unutarsektorskih i međusektorskih partnera za realizaciju pojedinih aktivnosti i projekata, a nevladine organizacije će moći da predstave svoj rad na način koji smatraju pogodnim i bez posrednika.

tel: +38220482581, fax: +38220242830
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.     
Jovana Tomaševića 2, Podgorica
www.nvo.gsv.gov.me

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.