slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

NVO ''Lovćen'' potpisala sporazum o saradnji sa Prijestonicom Cetinje

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

nvo lovcen potpisivanje sporazuma
Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje i nevladina organizacija „Lovćen“ potpisali su Sporazum o saradnji kojim je definisan plan aktivnosti prilikom realizacije projekta „Strateško planiranje po mjeri mladih“.

Sporazumom su dogovorene obaveze obije strane, a lokalna uprava ima zadatak da objavi zvaničan poziv za formiranje Radne grupe za izradu Lokalnog plana akcije mladih LPAM, pruži finansijsku podršku i učestvuje u radu grupe, seminarima i sastancima povodom izrade ovog dokumenta.

Sekretar Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Stanko Marković poručio je da će Prijestonica podržati sve aktivnosti koje doprinose afirmaciji i promociji građanskog aktivizma mladih i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

Izvršni direktor NVO „Lovćen“ Filip Stanojević zahvalio se Prijestonici Cetinje na podršci projektu i istakao da će njegova organizacija mapirati aktere u oblasti omladinske politike u Prijestonici, istražiti položaj i potrebe mladih, naći ekspetsku pomoć u pripremi nacrta LPAM-a i sl.

Projekat „Strateško planiranje po mjeri mladih“ podržan je u okviru programa „Moja zajednica – snažna zajednica“ koji sprovodi Centar za razvoj nevladinih organizacija, u partnerstvu sa NVO Aktivna zona sa Cetinja i Udruženjem za razvoj civilnog društva iz Bijelog Polja, a finansira ga Evropska unija posredstvom Delegacije EU u Crnoj Gori.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.