slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

CRNVO: Poziv za učešće na treningu "Strateško planiranje"

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

trening stratesko
Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) organizuje trening na temu Strateško planiranje.
 
Cilj ovog treninga je da 12 predstavnika/ca manje razvijenih organizacija civilnog društva steknu znanje o pravilima, procesu i fazama strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta, ali i o pravilima izrade, strukturi i načinu kreiranja strateškog dokumenta. Tokom trodnevne obuke, polaznici će dobiti više informacija o samom procesu strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta kroz teorijski ali i praktični rad.
 
Za pohađanje treninga Strateško planiranje mogu se prijaviti manje razvijene organizacije civilnog društva čiji budžet za prethodnu godinu nije iznosio više od 10 000.00EUR, delegiranjem 2 predstavnika/ce koji/a je aktivno uključen/a u rad organizacije.
 
Trening će se održati u periodu 13-15. marta. O mjestu održavanja treninga obavijestićemo izabrane kandidate/kandidatkinje.
Predstavnici/e koji/e žele da se prijave za pohađanje treninga treba da ispune prijavni formular i pošalju ga na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do ponedeljka 25. februara 2019. godine do 16h.
 
CRNVO kao organizator obuke obezbijediće smještaj, hranu i osvježenje za polaznike/ce treninga. Troškovi prevoza biće refundirani.
 
Katalog, kao i obuke koje sadrži predstavljaju aktivnosti Resursnog centra za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori koji predstavlja zajednički projekat Centra za razvoj nevladinih organizacija ( CRNVO) i naših partnera: NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi horizont iz Ulcinja i Bjelopoljskog demokratskog centra. Opšti cilj Resursnog centra je osnažene organizacije civilnog društva koje aktivno doprinose razvoju participativne demokratije u Crnoj Gori. Dok je specifčni cilj RC-a poboljšati kapacitete organizacija civilnog društva kako bi bili efkasni, odgovorni i nezavisni akteri i doprinijeti kreiranju okruženja koje pogoduje razvoj civilnog društva. Ovaj projekat finansira Evropska unija.
 
Više informacija o obukama koje planiramo za 2019. godinu možete pročitati u Katalogu na linku https: http://www.crnvo.me/nvo-publikacije-crnvo-vijesti-crnvo-publikacije/crnvo-vijesti/crnvo-publikacije/katalog-obuka
 
Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na telefon (+382) 20 219 120, 219 121.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.