slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Postavljene donatorske kutije

on . Posted in Donatorske akcije

DONATORSKA KUTIJA
U okviru prvog projekta Fondacije mladih čiji je cilj prikupljanje sredstava za porodilište bolnice “Danilo I” danas su postavljene donatorske kutije u nekoliko objekata na Cetinju.
 
Aktivisti Aktivne zone i Fondacije mladih su postavili kutije za donacije u prodavnicama “Roda”, “Mega Market”, “Martex” u  ulici 4.jul, te objektu “ Vjerina kužina” u Bajovoj ulici kao i u bolnici ''Danilo I''.
 
donatorske kutije2
 
Podsjećamo da će sredstva prikupljena u ovoj ak­ci­ji bi­ti na­mi­je­nje­na za na­bav­ku mo­der­ne ope­ra­ci­o­ne lam­pe i CTG apa­ra­ta, što će, u mno­go­me olak­ša­ti i po­bolj­ša­ti rad Gi­ne­ko­lo­ško-aku­šer­skog odje­lje­nja.
 
Ono po čemu se ova donatorska akcija razlikuje od mnogih jeste učešće Evropske unije i FAKT-a u cijelom procesu, što podrazumijeva njihovu finansijsku podršku putem tzv ''matching'' procesa, gdje će oni donirati istu sumu novca koja bude prikupljena prilikom kampanje tako da će EU i FAKT na svaki donirani euro donirati još jedan, a maksimum je 4 hiljade eura.
 
Ak­ci­ja će tra­ja­ti do kra­ja go­di­ne, a postoji i mo­guć­no­sti upla­te do­na­ci­ja na ži­ro ra­čun 550-16576-19 kod So­si­e­te Ge­ne­ral Mon­te­ne­gro ban­ke.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.