slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Privredni klub Cetinja i Aktivna zona potpisali sporazum

on . Posted in Donatorske akcije

SPORAZUM AZ PKC copy
Izvršni direktor Privrednog kluba Cetinja Ivan Mijušković i izvršni direktor NVO Aktivna zona Miloš Marković potpisali su danas sporazum o saradnji te dvije organizacije. Potpisivanje tog dokumenta upriličeno je u okviru akcije “Prvi sigurni otkucaji” čiji je cilj prikupljanje sredstava za Ginekološko-akušersko odjeljenje Opšte bolnice ''Danilo I'' na Cetinju.

 
Te dvije organizacije su se,kako je saopšteno, obavezale da će raditi na promociji vrijednosti humanosti, solidarnosti, korporativnog davanja i ulaganja u zajednicu ,kako bi se afirmisalo društveno-odgovorno poslovanje.Saradnja će se ogledati i u međusobnom promovisanju aktivnosti, tehničke podrške i saradnje na rješavanju problema u lokalnoj zajednici. Cilj je i da se u budućoj saradnji obije organizacije zalažu za poboljšanje saradnje privrednog i nevladinog sektora, kao i saradnje sa lokalnom samoupravom.

Privredni klub Cetinja je novoformirana organizacija koja okuplja gotovo sve privrednike sa područja Prijestonice. Ova organizacija ima za cilj afirmaciju i pomoć privrednim subjektima u svim oblastima, među kojima su pružanje stručne podrške, savjetodavne i druge pomoći u različitim područjima i djelatnostima sa ciljem zaštite prava članova Kluba.  
 
Akciju prikupljanja sredstava za bolnicu “Danilo I” inače realizuje Fondacija mladih,a koordinatorka Fondacije  Dragana Popivoda je zadovoljna što je privredni sektor iskazao interesovanje za konkretizovanje saradnje sa nevladinim sektorom i što će plodovi te saradnje biti vrlo korisni za zajednicu.
 
“Fondacija mladih neće tražiti sredstva od inostranih donatora za rješavanje problema u svojoj zajednici, već će angažovati sve lokalne društvene aktere u procesu stvaranja svoje održivosti i samim tim ojačati svoj uticaj na rješavanje zajedničkih problema”- kazala je Popivoda.
 
Fondaciju mladih,podsjetimo,osnovala je NVO Aktivna zona u okviru programa ''Akademija održivosti'', čiju realizaciju finansira Fond za aktivno građanstvo. Prva donatorsku akcija koju realizuju je prikupljanje sredstava za opremanje Ginekološko-akušerskog odjeljenja u Bolnici ''Danilo I'',odnosno nabavka CTG aparata, modernog osvjetljenja za operacionu salu i instrumente.
 
Akcija će trajati do kraja godine, a pored mogućnosti uplate donacije na žiro račun 550-16576-19 kod Societe General Montenegro banke, u svim posjećenijim objektima u gradu su postavljene donatorske kutije u kojima sve građanke i građani mogu donirati novac.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.