slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 5

Fondacija mladih: Uspješna prva donatorska akcija. Obezbijeđena i pomoć za najmlađe

on . Posted in Donatorske akcije

4
Predstavnici novoosnovane Fondacije mladih, koja djeluje u okviru NVO Aktivna zona podijelili su pakete djeci iz sedam porodica koje su korisnici materijalnog obezbjeđenja. Paketi su sadržali: pelene, šampone, kupke, kreme, peškire, vlažne maramice i ostale stvari neophodne najmlađima.

 
Koordinatorka Fondacije, Dragana Popivoda, rekla je da je i ova akcija realizovana u okviru kampanje “Prvi sigrurni otkucaji“ koja je završena krajem januara, a čiji je cilj nabavka CTG aparata i druge neophodne opreme za ginekološko-akušersko odjeljenje opšte bolnice Danilo I.
 
“Tokom tri mjeseca kampanje prikupljeno je 6355 eura uz pomoć Fonda za aktivno građanstvo i Evropske Unije. Veliki doprinos dali su i građani ali i lokalni Privredni klub”- pojasnila je Popivoda, koja ističe da posebnu zahvalnost Fondacija duguje preduzećima: DOO ''MATEJ'', DOO ''ORION GROUP'', JU ''LOVĆEN-BEČIĆI'', DOO ''TRANSTURIST ABRAMOVIĆ'', DOO ''INTERPRODUCT'', TURISTIČKA ORGANIZACIJA PRIJESTONICE CETINJE, DOO ''MARTEX'', DOO ''MONSTATE'', DOO ''MIANJA'', DOO ''MONTENEGRO BONUS'', DOO ''VODOVOD I KANALIZACIJA CETINJE'', DOO ''SAVA MONTENEGRO'', DOO ''SIRIUS'' i DOO ''MONTENEGRO PEPE''.

Popivoda je pozvala i sve ostale zainteresovane građane i  pojedince da se jave ukoliko su zainteresovani da se pridruže akciji i da su sve vrste donacija dobro došle.

“Fondacija će i u ovoj godini nastaviti sa novim donatorskim akcijama, a sve zainteresovane građane i kompanije pozivamo da se pridruže procesu odabira sljedećeg problema kojeg zajedničkim snagama možemo riješiti”-zaključila je Popivoda.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.