slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Predstavite svoj rad na NVO EXPO sajmu

on . Posted in Konkursi OGD

sajam nvo expo
TACSO kancelarija u Crnoj Gori
u saradnji sa Centrom za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) - Resursnim centrom za NVO u Crnoj Gori organizuje NVO EXPO – Sajam nevladinih organizacija.
 
Sajam će se održati u Podgorici, u Diplomatskoj kuli Atlas Capital centra, 16. oktobra 2015. godine od 11:00h do 19.00h.
 
Cilj ovog Sajma, kao i narednih koji će se održati u sjevernoj i južnoj regiji Crne Gore,  je da unaprijedi i poveća vidljivost aktivnosti organizacija civilnog društva (OCD)  i njihove uloge u demokratskim procesima. Takođe, Sajam ima svrhu da doprinese poboljšanju javnog imidža i kredibiliteta organizacija civilnog društva u Crnoj Gori.
Pozivamo sve zaintersovane nevladine organizacije u Crnoj Gori, koje ispunjavaju dolje navedene kriterijume, da popune prijavni formular i time sebi obezbijede mjesto na najvećem događaju ovog tipa u Crnoj Gori.
 
Kriterijumi za učešće na sajmu su :
-         Da  nevladina organizacija  ima sjedište u Crnoj Gori i da je registrovana najmanje dvije godine prije objavljivanja ovog poziva
-         Da posjeduje odgovarajući fond promotivnog materijala u štampanoj i/ili elektronskoj formi
-         Da je njen rad prepoznat u lokalnoj zajednici
-         Da dostavi pravilno popunjen prijavni formular
 
Prijave oganizacija koje ne ispunjavaju navedene kriterijume neće biti razmatrane.
 
Broj organizacija koje će imati mogućnost da se predstave na sajmu je 50 a provjeru ispunjenosti krterijuma će sprovesti organizatori Sajma. TACSO i CRNVO će nastojati da osiguraju ravnomjernu zastupljenost organizacija iz sjeverne, centralne i južne regije Crne Gore.
 
U slučaju velikog broja prijava prednost će imati organizacije koje su, u cilju povećanja transparentnosti rada nevladinih organizacija,  dostavile informacije o radu za potrebe TACSO publikacija “Ostvarenja organizacija civilnog društva za 2013. i 2014” i „Godišnji finansijski izvještaji organizacija civilnog društva u Crnoj Gori za 2014. godinu”.  Ove publikacije će biti predstavljene na Sajmu.
 
Sajam će pratiti promotivna kampanja koja će doprinijeti kako vidljivosti događaja tako i samih izlagača.
 
Sajam će osim predstavljanja OCD imati I druge sadržaje (panel diskusija o radu OCD i dr.) koji će ovu manifestaciju učniti dodatno atraktivnom za javnost.
TACSO Montenegro i CRNVO će pokriti sve troškove (put, hrana, smještaj) za predstavnike organizacija van Podgorice (za dva predstavnika po organizaciji) i obezbijediti sve tehničke uslove za uspješno predstavljanje organizacija.
 
Molimo Vas da popunjeni formular pošaljete TACSO Montenegro kancelariji najkasnije do 1. oktobra 2015. godine na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 020 219 121.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.