slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Trening: Odnosi sa javnošću i komunikacione strategije

on . Posted in Konkursi OGD

konkurs komunikacione strategije
SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica
, CAZAS i Udruženje za razvoj civilnog društva Bijelo Polje organizuju trening na temu "Odnosi sa javnošću i komunikacione strategije“.

Ova aktivnost se sprovodi u okviru projekta "Socijalna inkluzija i vladavina prava u procesu evropskih integracija u Crnoj Gori" koji je finansiran od strane Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Opšti cilj projekta je stvaranje aktivnog civilnog društva spremnog da sa kapacitetima utiče na socijalnu inkluziju i vladavinu prava a specifični cilj je stvaranje uslova za punu patricipaciju u procesu donošenja odluka i povoljno pravno i finasnijsko okruženje organizacija pružaoca socijalnih usluga u Crnoj Gori.

Trening je planiran za 15 organizacija civilnog društva koje pružaju socijalne servise i ima za cilj da polaznici/ce povećaju znanje i ojačaju vještine u ključnim aspektima u izgradnji odnosa sa javnostima, segmentima i koracima u izradi komunikacione strategije.
 
Za pohađanje treninga "Odnosi sa javnošću i komunikacione strategije” mogu se prijaviti organizacije civilnog društva koje su članice nacionalne IRIS mreže. Imajući u vidu da će prilikom treninga učesnici aktivno raditi i na izradi organizacijskih komunikacionih strategija, organizacije su dužne da:
•    Delegiraju 2 predstavnika/ce koji će biti odgovorni i posvećeni i koji koji su aktivno uključeni u rad organizacije
•    Ponesu jedan lap top za rad

Predstavnici/e koji/e žele da se prijave za pohađanje treninga treba da popune online prijavni formular dostupan na linku: http://bit.ly/2cCZaXa najkasnije do nedjelje  25. septembra 2016.

Zbog ograničenog broja organizacija koje mogu učestvovati na treningu prihvatićemo učešće prvih 15 prijavljenih organizacija.
Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. kao i putem telefona 020 658 520 svakog radnog dana od 9:00 do 16:00 časova.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.