slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

#HealthUP: Objavljen konkurs za dodjelu malih grantova

on . Posted in Konkursi OGD

mali grantovi za nvo
NVO CAZAS, NVO „SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica“ i Udruženje „Roditelji” objavljuju konkurs  za dodjelu malih  grantova za projekte organizacija civilnog društva (OCD) iz sjeverne i južne regije Crne Gore.

Konkurs se objavljuje u okviru projekta #HealthUP – Doprinos organizacija civilnog društva jačanju partnerskog dijaloga i saradnje između vladinog i nevladinog sektora u oblasti zdravstva. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske  unije u Crnoj Gori.

Na konkurs se mogu prijaviti OCD koje su registrovane u sjevernoj (Andrijevica, Bijelo Polje, Berane, Kotor, Mojkovac, Plav, Pljevlja, Plužine, Šavnik, Žabljak i Petnjica) ili  južnoj regiji Crne Gore (Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Kotor i Ulcinj).

Više informacija o ciljevima i pravilima poziva možete pronaći na http://zdravlje.co.me/novosti/mini-grantovi-za-nvo.

Za nevladine organizacije čiji projekti budu podržani od strane Komisije, pružaće se  kontinuirana mentorska i savjetodavna podrška iz oblasti upravljanja projektom. Rok za predaju projektnih prijedloga je 5. oktobar 2017. godine do 16h.

Pitanja u vezi sa konkursom se mogu postavljati putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili putem telefona na broj: 020 658 520  i  067 602 345

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.