• info@aktivnazona.me
  • Ulica Nikole Lekića 4, 81250, Cetinje
Javni poziv za izbor dva mentora
By admin

Javni poziv za izbor dva mentora

Nevladina organizacija AKTIVNA ZONA sprovodi projekat “Znanje i vještine za preduzetničke potencijale mladih” u okviru programa ReLOaD2. Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD2, finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP. U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera.

Opšti cilj projekta je povećati nivo zaposlenosti mladih u prijestonici Cetinje, sa posebnim akcentom na omogućavanje uslova za ostamostaljivanje, ekonomsku nezavisnost i stabilnost, kroz sistemsku podršku lokalne zajednice.

U okviru pomenutog projekta neophodno je angažovanje dva mentora za pružanje mentorske podrške mladima nakon realizacije Radionica za mlade o razvoju preduzetničkih ideja u oblasti turizma. Ovom projektnom aktivnšću predviđena je organizacija radionica za zainteresovane mlade sa Cetinja (od 15 do 35 godina) u okviru kojih bi stekli potrebno znanje i vještine u pisanju biznis plana i pokretanju svoje preduzetničke ideje u oblasti turizma, dok bi izabrani mentori bili zaduženi za pružanje podrške mladima u kreiranju mini biznis planova, nakon realizacije radionica.

Ovim putem upućujemo Vam molbu za dostavljanje ponude na osnovu Tehničke specifikacije/ projektnog zadatka koji se nalazi u prilogu.

Ponudu je neophodno dostaviti u bruto iznosu (sa uključenim porezima i doprinosima).

Uz ponudu je neophodno dostaviti i biografiju/CV.

Rok za dostavljanje ponude je 04.11.2022. u 12h na e-mail adresu: info@aktivnazona.me uz napomenu: PONUDA – MENTORSKA PODRŠKA ZA MLADE

  • No Comments
  • 21/10/2022